tisdag 4 december 2007

Inget är som...

...väntans tider. Snart är dagen V här. Velma är lagom rund och go och njuter av att få allas uppmärksamhet. Valplådan tycks katten ha pinkat i, för om den tycker hon...inte!
M-kullen växer och frodas, idag fick jag telefon från Metallica "Cascada" med matte Nanna som rapporterade att Cascada debuterat i utställningsringen med den äran. 1:a pris, hp och BIR med finfin kritik. Grattis säger vi.
Bröderna brothers Sherman och Kalle lever livet i Ulricehamn, Sherman hos Jocke och Amina och Kalle med Rebecka och Eldur. Mikaila bor hos storasyster Esther och hennes flock i Göteborg och Macy bor kvar hos oss, men skall ut till fodervärd så småningom. I övrigt laddar vi för 2008 års utställningssäsong med Pilàr och Pasqal, och naturligtvis med vår nya gullunge. Lillwhippan Millie står fortfarande på tillväxt, men kommer förhoppningsvis också ut framåt vårkanten.
Vår älskling, Nike, har fått luta sig tillbaka och kommer framöver att få njuta av livets efterrätt, barnbarn. Jag misstänker att hon gärna kommer att lägga nosen i blöt och försöka styra och ställa med Velmas valpar om hon får lov.
Radarparet Love Larsson och Mette-Marit har fullständig koll på Smedegården och låter inga främmande traktorer besudla vår gårdsplan. Okända bönder i jägarkeps och gummistövlar göre sig heller icke besvär. Love och Mette-Marit motar vänligt (nåja, inte alltid kanske) men bestämt bort dylika främlingar. En och annan främmande katt och telefonreparatör har också förpassats utom synhåll utav jyxens "gedejiväg", "gedejiväg" Wakka Wakka

Några spännande överraskningar planerar vi också, t ex en ny valpkull i februari/mars Circle Of Hearts


Psssst! Nya bilder på nykomlingen kommer snart Bouncy 8





Inga kommentarer: