måndag 26 maj 2008

Det kom ett mail...

Hej!

Tänkte bara skriva hur det går för lilla mig…

Nu har jag blivit ”varm i kläderna” här hos min nya människor!
Min nya styvsyster Zelda är snäll mot mig, hon undrade nog i början varför jag var rädd för henne, men jag hade ju råkat få höra att hon var en sån där läskig ”kamphund”… huga! Men hon leker snällt med mig varje dag och låter mig ligga brevid henne i soffan, när vi ska sova. Igår blev hon kanske lite sur på mig, när jag bet henne i läppen då jag skulle försöka ta bollen hon hade i munnen, men när jag pep till lite så lät hon mig vara… jag ska kanske inte bita henne mer!? Hihi…

Min nya matte har börjat försöka lära mig lite hyfs, det tycker jag är kul för då får man godis!! Hon klippte mina klor häromdagen och hon sa att det syntes att jag var van vid det, eftersom jag nästan somnade när hon pillade på mina tassar. Men det var ju så skööönt att bli ompysslad sådär!
Charmar mina människor extra mycket, när jag gör försök till att ”le” med läpparna, som mamma gör, då får jag lite mer kel!!

Och jag är nästan inte alls rädd för mina små-människors bilar och dockvagnar längre… jag har ju märkt att de inte kör på mig! Lill-matte och lill-husse är också snälla och ger mig godis, det tycker jag om… då är jag snäll mot dem! Och deras vänner är inte så läskiga de heller längre, desto fler barn att pussa, det är bra!!


Jag tycker fortfarande inte om att gå ner för den branta trappan som vi har här hemma, men det löser mina människor genom att ta en kvällsrunda med mig och gå in genom källardörren – funkar bra! Däremot går jag utan problem upp för trappan… men ner är fortfarande läskigt!

Annars så tycker jag att jag sköter mig ganska bra! Hörde att jag nu i vecka ska ut och ”socialiseras”, vad det nu betyder… ska få följa med och åka bil och träffa skojiga människor och hundar! Det blir nog skoj!

Hoppas att alla ni mår bra och att ni inte saknar mig alltför mycket!

Många svansviftningar från mig,
Troja







Inga kommentarer: